IT gjort simpelt

Hau iT er din IT konsulent, der hjælper jer med jeres firmas IT, så I kan fokusere på jeres forretning. Vi hjælper jer med softwareløsninger som Microsoft 365 og Office 365, sikkerheds- og backup-løsninger, samt alt hvad I har behov for af hardware og forbindelser til at komme på internettet og til jeres telefoni.

Vi har indgået samarbejde med flere at de førende indenfor e-mail, sikkerhed og backup, samt netværk og telefoni, så I kan få den bedste sammensætning af de løsninger I har behov for. På den måde kan vi tilbyde jer alt hvad I behøver for at få en sikker og enkel arbejdsplatform, både på kontoret og i “marken” hos jeres mobile brugere.

Vi har gjort det hårde arbejde, for at I kan ha’ det sjovt med at lave det I er gode til

Mangler I en computer eller andet til jeres arbejdsplads, så kan vi som Lenovo Authorized PC Partner hjælpe med at levere computerne der kan hjælpe jer med at gøre dagligdagen nemmere, til en god pris.

Vi startede op i 2015 og til dagligt drives vi af Stephen Hau. Han er udlært IT Supporter, men han har udvidet sin uddannelse med programmering. Derudover har teknologi generelt været en del af Stephens opvækst, hvilket har gavnet hans erfaring. Erfaring som nu kan komme dig til gavn

Vi elsker at rode med teknologi, og det kan nu komme jer til gode

Kontakt os på info@hauit.dk, eller giv os et kald på +45 6916 2010 for at høre mere…